IT

Til dagligt arbejder jeg som faglærer på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, hvor jeg underviser elever på IT-Skolen. Dette i sig selv er meget meget spændende og udfordrerne, i det den teknologiske udvikling går så stærkt som den faktisk gør.

Udover at være fuldtidslærer og lege med musik i mange forskellige sammenhænge, har jeg også et lille IT firma, IT-Compuservice. Firmaet blev oprettet i 2006 og har siden været aktivt i forsøget på at hjælpe såvel erhverv som private med ders IT problemer.

IT er mange ting. Installationer af OS (styresystemer) samt diverse software. Fejlfinding og reparationer af både bærbare og stationære computere. Men alt sammen ser jeg som leg. Som jeg plejer at sige, tingene skal være en leg man hygger sig med. Og jeg hygger mig. Efterhånden er jeg også begyndt at lege med hjemmesider, og som du kan se herunder, har jeg da efterhånden fået leget med et par stykker foruden mine egne sider.

Men men husk nu lige, at lave hjemmeside er ikke nok. Siden skal jo også sikres mod Cyberangreb. Det er ikke nok at opsætte en flot hjemmside. Den skulle helst ikke kunne blive hacket, eller på anden måde misbrugt, således at du som besøgende på siden bliver ført til en falsk side der i første øjekast ligner den side du som bruger, tror du er på. Alt det kan du læse mere om på IT-Compuservice hjemmeside herunder. Et godt redskab til at tjekke din hjemmesides sikkerhed er sikkerpånettet.dk

IT-Compuservice
UM-Terapi
Den Debile Treo
Klinik Helt Liv
Me’Lads