Musisk Iværksætter

At tage ud for at spille og underholde er en ting. En hel anden er at skabe muligheder og rum for andre der gerne vil være med til at synge, spille, male, tegne, fotografere, hækle eller noget helt andet. Efter at have været med i musikforeningen multihuset gennem 10 år, syntes jeg det var tiden at skabe noget nyt. Et sted, et rum, hvor musikere og andet godtfolk, kan mødes og danne netværk. Et sted hvor der også er plads til DIG.

Open Workshop Assens Havn

Open Wokshop og Jam Assens Havn

Jeg syntes ikke at der var noget i Assens, hvor amatørmusikere kunne mødes og sætte hinanden stævne. Jeg tog derfor initiativ til at skabe et rum, hvor du som musisk interesseret kan komme og være med. Du skal ikke kunne ret meget. Bare et par akkorder på en guitar, ukulele, eller andet instrument er rigeligt. Det er hyggen og samværet og det at kunne udvikle sig musisk der er i centrum. Vil du vide mere om denne mulighed kan du se mere herom på vores facebook gruppe herunder. Er ndu ikke allerede medlem af gruppen så meld dig gerne ind: https://www.facebook.com/groups/1929867277290533/

Musikcafe Assens

Musikcafe Assens på Tobaksgaarden

Musikcafe Assens blev til på baggrund af arbejdet med Open Workshop. Inspireret at Musik i stationen i Ringe, tog jeg kontakt til Tobaksgaarden i Assens, for at høre om de ville være med til at afprøve noget nyt. Det ville de og nu er der så også gang i den med fællessang og muligheder for små orkestre at prøve sig udi samspillets glæder. Jeg har også været heldig og fået kontakt til Assens musikskole, så lad os se hvad fremtiden bringer af spændende muligheder. 

Multihuset Fyn

MultihusetFyn

Multihuset Højgaard, som det startede med at hede for over 20 år siden, er et sted hvor kultur udvikles på tværs af skel.

Links til forskellige dejlige steder.

Multihusetfyn
Open Workshop og Jam Assens Havn
Husmandstedet i Årslev
Tobaksgaarden Assens
Musik i stationen Ringe